Blog

digitális csapattag

5 perc alatt munkára kész cégedben az új csapattag: bemutatkozik a SMARTBooks Business

Szinte alig van cég, amelyiket ne szeretne a vezetője (még) hatékonyabban működtetni.

Itt jön a nagy dilemma, mi segíthet rajtunk? Minden cégnél máshol szorít a cipő, de néhány közös pont azért van:

  • jó lenne minél gyorsabban és pontosabban tudni, mennyit kerestünk: nemcsak a bevételt, hanem lehetőleg a kapcsolódó költségeket és az árrést, túl sok Excel és matekozás nélkül…
  • jó lenne minél több ügyfelet minél magasabb minőségben és gyorsan kiszolgálni, nem elfelejteni, melyik érdeklődőnek mit is küldtünk
  • hatékonyan kiszolgálni a rendeléseket, kevés adminisztrációval,
  • de összességében mégis legyen rend

Nos, egy kiváló munkatárs / irodavezető, vagy néhány táblázat nem jön rosszul, de most született egy olyan digitális megoldás is, amihez hasonló nem volt eddig a piacon.
Szerintünk érdemes 3 + 1 percet rászánni, és képbe kerülni erről az új lehetőségről! Ennyi idő alatt megmutatjuk, hogyan illeszkedhet be a SMARTBooks új digitális csapattagként a céged életébe. A maradék másfél perc már az onboarding, azaz az ismerkedés! 🙂

1. perc: a felhőmegoldások ereje

Van egy elterjedt tévhit, hogy a szoftverrel csak a baj van:

  • drága?
  • bonyolult? túl sok időt rabol a használata?
  • könnyű lenne egy idő után használni, de sokáig tart bevezetni, és megérteni az elején?

A tévhitet a felhőmegoldások sora cáfolja, melyek többsége:

  • havidíjas,
  • egyszerű, könnyen átlátható, intuitív használatot biztosít,
  • azonnal használatba vehető, külön projekt és testreszabás nélkül.

Hogy lehet ez tényleg igaz?
A SMARTBooks Business esetén könnyű megtudni, mert összesen2 percet vesz igénybe a regisztráció, és 30 napig ingyenesen kipróbálható a rendszer. Belépés után rövid, egyszerű infót adunkt, online help és ingyenes telefonos ügyfélszolgálat is segít, ha elakadnál.

2. perc: személyre szabott, neked való

Kiknek szól a SMARTBooks Business csomag? Tipikusan a 2-3 fős egyéni vállalkozásoktól kezdve a 10-20 fős cégek vezetőinek terveztük, tehát ha magadra ismertél, érdemes tenni egy próbát.

Mindenki pont annyit használhat a rendszerből, amennyire szüksége van.
Ajánlat, rendeléskezelés, készletkezelés, pénzügyek, kintlévőségek, gyors, áttekinthető riportok, csatolt dokumentumok, belső feladatok és határidők, meg sok további extra funkció, annak megfelelően, hogy a te cégedben épp milyen folyamatok kezelésében támogathatjuk a munkátokat: böngészőből, bárhonnan!

3. perc: egy visszatekintés korábbi csalódásokra 🙂

Persze én már próbáltam ilyet, X, Y, Z rendszerrel,….
Nem ígérhetjük, hogy minden magyar kisvállalkozásnak pont ez a rendszer megfelel majd, de azt gondoljuk, hogy nagyon sokaknak igen. Ezt a felhőmegoldást az elmúlt években fejlesztettük, és rengeteg apró újdonságot rejt, ami a legtöbb kétezres évek-beli szoftverből hiányzik. Amellett, hogy szép, könnyen áttekitnthető képernyőket készítettünk, egyedi grafikonokkal, emlékeztetőkkel, fontos részletekkel, végig arra törekedtünk, hogy mindez a te munkádat (a húszas években!) gyorsabbá tegye.
Összetettebb igények esetén sem kell kompromisszumot kötni, a PRO csomagban megtalálhatod a több raktár- és szavatossági idő kezelését, garanciajegyet, árlista- és kedvezménykezelést, valójában egy komplett vállalati rendszert. Tudod mire való egy ERP? Hát pont erre, csak nem kell hozzá nagy cégnek lenni…

És! Folyamatosan érkeznek az új funkcók is, kiskereskedelmi modul, szolgáltató modul, webshop interfész…

3+1. perc: a bónusz

A végére hagytuk talán a legizgalmasabbat.
Mivel tavaly először a web alapú könyvelési rendszert mutattuk be, már több, mint 30 könyvelőiroda könyvel SMARTBooks Könyveléssel.
A SMARTBooks Business csomag azt a lehetőséget is magában rejti, hogy a könyvelőd a bizonylatok lezárását követően láthassa az adatokat. Így nincs dupla adatrögzítés, hóvégi kapkodás, hosszas levelezés az Áfáról, és nincs “mikor küldöd már….!!!” sem.
Sokkal magasabb szintű, és profibb támogatást kérhetsz és kaphatsz a könyvelődtől, amint megérkeztetek mindketten a SMARTBooks-ökoszisztémába.

A rendszert több lehetőségre is felkészítettük, használhatja helyben a saját könyvelőd is, de természetesen távolról, otthonról is. Ha külső könyvelőiroda végzi a könyvelést, megkérdezhetjük, van-e már SMARTBooks csomagjuk, és díjmentesen elérhetőséget kap a közös használathoz, vagy kérhetünk számukra is azonnali integrált elérést.

Egy a lényeg: a 4. percben már regisztrálhatsz is, az 5. perctől pedig munkába állt az új digitális csapattagod, és rendszerbe foglaltad az üzleti folyamataidat.
Kíváncsian várjuk visszajelzéseidet az ugyfelszolgalat@smartbooks.hu címre, ha kipróbáltad!

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás