Kiknek szól a SMARTBooks könyvelés

Kiknek szól a SMARTBooks Könyvelés?

Nagy irodáknak vagy kis irodáknak? 

Lehet, hogy most meglepődsz, de a méret egyáltalán nem meghatározó abból a szempontból, hogy kinek ideális a szoftver. Tökéletes megoldás lehet mind kis, mind nagy könyvelőirodáknak – a rendszerünk nagyon sok adatot, nagyon gyorsan kezel,  nincs benne felhasználószám vagy bizonylatszám korlátozás, sem felár a magasabb felhasználószám vagy bizonylatszám miatt. Akkor máshogy közelítsük a kérdést…

Neked van kitalálva a SMARTBooks,

 • …ha növekedni szeretnél és ebből kifolyólag gyorsabban, lényegesen kevesebb adatrögzítéssel, automatizáltan, sok-sok okos funkcióval szeretnél könyvelni. Az azonnaliság nagyon fontos érték. Az egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy minden információ gyorsan előálljon és naprakészen elérhető legyen. A nagyobb hatékonyság eljuttat arra szintre, hogy a felszabaduló időket minőségi és mennyiségi növekedésre fordíthasd.

—–

 • …ha földrajzi távolságokat kell áthidalni – több telephellyel rendelkezel, home-officeban dolgozol. Bárhonnan el fogod érni a rendszert és rugalmas munkaidőben dolgozhatsz a nap 24 óráján belül bármikor. A munkavégzést így a járványhelyzet sem tudja megbillenteni.

—–

 • …ha nem akarsz technikai hókusz-pókuszokat, frissítgetést, telepítést, biztonsági mentéseket és informatikai diplomát szerezni, azért, hogy a könyvelő programod  flottul kézben tartsd. Felejtsd el, hogy a rendszer nyökögve lelassul, mert több kolléga jelentkezik be egyszerre.

——

 • …ha szeretnél magasabb szintű könyvelői szolgáltatást nyújtani, naprakészebb információkkal rendelkezésre állni, vezetői riportokat készíteni, megtárgyalni ügyfeleiddel. Ezeket az igényeket általában a  nyitottabb, sikeresebb ügyfelek fogalmazzák meg és ha szeretnél több ilyen ügyfelet, jó helyen jársz, használd ki a rendszerünk lehetőségeit. (Egyre több vállalkozó keresi nálunk a könyvelő „párját”, azokat a könyvelőket, akik a mi rendszerünkben dolgoznak – ez nekünk jól mutatja azt a jövőbeli trendet, hogy növekedni fog az igény a magas szintű könyvelői szolgáltatásra.)

—–

 • …ha a könyvelt cégeddel nagyon összecsiszolt, hatékony együttműködésben szeretsz dolgozni, ahol időben térülnek, fordulnak az adatok, dokumentumok – ezt támogatja egészen különleges ingyenes megoldásunk (DokuFree), melyben a könyvelő és az ügyfél egy integrált rendszeren belül tud modern dokumentumkezelést és feldolgozást megvalósítani (lásd később)

—–

Ha egy igazán modern könyvelő programra van szükséged, teli okos funkciókkal, újgenerációs technológiával és integrált szemlélettel, ez pont neked szól.

Kukkantsunk bele az „Okos automatizmusok” kincsestárába, mit is rejt?

 •  értékes integrációk – külső rendszerekkel: különösen erős a Számlázz.hu integráció, ami lehetővé teszi, hogy eleve számlaképpel együtt fussanak be a számlák, előkontírozva, 15 percenként, vagy a NAV integráció folytán a szállító számlák 3 percenként, vagy akár bármely más rendszerekből XML importtal… Folyamatban a Quick kapcsolódás, és az automatikus pénzügyi kiegyenlítettség/ banki adatok érkezése 

—–

 • értékes integráció – az ügyfeleddel: az integráció másik különleges szintje a vállalkozás és könyvelő közti dokumentum tároló és feldolgozó online tér a DokuFree, amiben az ügyfél naprakészen és kényelmesen adhatja át a könyvelőnek a feldolgozásra váró anyagot, te pedig azonnal értesítést kapsz a feltöltésekről. Ezt a szolgáltatást teljesen díjmentesen kínáljuk! Itt nemcsak számlák térülnek-fordulnak, hanem szerződések, teljesítés igazolások, egyéb dokumentumok csatolhatók a bizonylatokhoz. A számlaadat és számlakép egy mozdulattal összekapcsolható és már meg is történhet a következő képernyőn a könyvelés.

——

 • Ha az ügyfelednek egy mini ERP-re van szüksége, teljes körű ügyviteli rendszerként ott a SMARTBooks Business, ebben az esetben pedig 100%-ban minden információt azonnal láthatsz könyvelőként.

—–

 • egyéb okosságok: automatikus pénztárbizonylat készítés / Előre elkészített minta import file-ok gyors, automatizált feladásokhoz (banki, pénztár és vegyes tételek) / Automatikus árfolyamelszámolás / RLB 60 és Kulcs-bér feladások átalakítás nélküli beemelése / Teljes értékű tárgyi eszköz modul, eszközmozgások automatikus kontírozása eszközcsoportokkal / Teljes értékű ÁFA modul, xml import feladásokkal és M lapok kitöltésével  

—–

 • pikk-pakk beköltözés a rendszerbe – Önállóan meg tudod csinálni, projekt nélkül, 7 lépésben, gyorsan, nyitó vevő és szállító állományok importálásával. Ha netán maradna kérdésed, akkor kiváló support kollégáink segítségére számíthatsz.

 • csábító ár/érték arány – a nagyon profi, új generációs rendszerhez igazán kedvező árat párosítottunk, nincs plusz szerver díj, éves előfizetésnél pedig 2 hónap használat jár ajándékba

Ha érzed, hogy ez a „ruha rád van szabva”, próbáld ki automatizmusainkat egy-két céged erejéig!

Az adatrögzítéssel töltött időt akár 80%-al csökkentheted.

Az ismerkedéshez 30 nap ingyenes próbaidőszak jár és az első perctől élesben használhatod a rendszert.

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Bemutató videó

Keresés

Facebook

Cimkék

Legfrissebb bejegyzések