SMARTBooks Business

SMARTBooks Business: Neked találtuk ki

Napi ügyviteli feladatokkal szinte senki nem szeret foglalkozni, mert az már az “unalmas adminisztráció”. Mégis ezek pontosságán, az adatok és információk akadálytalan áramlásán múlik a Te céged sikere is. Mutatjuk a vállalati ügyvitel egyes részfeladatait, melyekben ma már a kisebb cégek is hagyatkozhatnak szoftveres megoldásra – és természetesen mutatjuk magát a szoftvert is, mely segítségedre van a napi munkában, a sikeres folyamatszervezésben, ügyvitelben, adminisztrációban.

 • A legnagyobb vevőd rosszul ütemezte a beszerzést, és most azonnal szüksége lenne a termékre, de fogalmad sincs, hogy éppen mi van raktáron?
 • Egy másik vevő az aznapi szállításról érdeklődik, de Te nem tudod elérni a logisztikust, ezért nem tudsz neki mit mondani?
 • A gyártás nem készült el időben, de Te erről nem tudtál, a megrendelt kamion pedig már egy ideje vár a rakodásra? A diszpécser fél óránként hívogat, és harmadszorra már nem túl kedvesen mondja, hogy két óra után kiállási díjat fog felszámolni?
 • Nem jutott el Hozzád az információ egy vevői rendelésről, ezért nem tudtad időben elkezdeni a beszerzést? És persze most Neked kell megoldanod?
 • A szállítólevélen és a számlán nem egyezik a darabszám, és ez senkinek nem tűnt fel?
 • A vevő nem kapta meg a számlát, ezért csúszik a fizetéssel?

Ha voltál már hasonló helyzetekben, a SMARTBooks Business-t neked találtuk ki, hogy cégedben összefogja az értékesítési, készletkezelési és pénzügyi folyamatokat.
Egy beköltözés mindig nehéz, ezért megkönnyítettük számodra az adatok importálási lehetőségével (pl.: partner, termék, termékösszetevők, minimum készlet, pénzügyi nyitó adatok), illetve azzal, hogy a partnereket a Bisnode adatbázisának segítségével pillanatok alatt lehet rögzíteni.

Nézzük a részleteket!

 • Vezetőként Te hívod meg a munkatársakat, így már az elején a funkció jogokkal meghatározhatod a kollégák feladatkörét, ami egyrészt visszakövethető, másrészt biztosan mindenki fogja tudni, hogy mi a feladata, amiért felelősséget vállal.
 • Értékesítőként nem kell többé arra várnod, hogy a raktártól vagy a beszerzéstől megérkezzen az információ, ami az eladáshoz szükséges, mert bármikor kinyerhető a programból, így a vevők igényeihez alkalmazkodva azonnali válaszadásra van lehetőség. A folyamat a partner rögzítésétől a számla kiállításáig megszakítás nélkül végigvihető, nem kell különböző menüpontokkal bajlódni. A kedvezménykezelés leegyszerűsödik partner és termék szinten is. Nem kell ezentúl névjegykártyákat gyűjteni, mert a kapcsolattartók rögzíthetőek a Partnereknél.
 • Raktárosként nem kell ezentúl különböző programokkal és bizonylattömbökkel bajlódnod, hiszen a programban minden elérhető, amire szükséged lehet, a raktárbevéttől a leltáron és a speciális mozgásokon át a raktári kiadásig. A készletkezelésnek köszönhetően azonnal megtekinthető az aktuális készlet, készletmozgás, legutolsó leltár stb.
 • Logisztikusként ezentúl elég lesz a szoftverben ellenőrizned a súly- és értékadatokat a fuvarozáshoz. Az adott ügyletnél minden információ rögzíthető, így később visszakereshető, exportálható. A beszállítók kapcsolattartói, illetve azok elérhetőségei szintén felvihetők. Egy kattintással ellenőrizhető a beszerzéshez kapcsolódó számla, illetve bevételi bizonylat, nem kell időt tölteni a keresésével. A leltározás is egyszerűsödik, hiszen a program végigvezet a folyamaton.
 • Beszerzőként nem kell az értékesítőre várnod, hiszen a vevői megrendelés nyomonkövethető a programban, és akár azonnal elkezdhető a szükséges beszerzés. Az ügylethez tartozó dokumentumok szintén egyszerűen megtalálhatóak, mert kapcsolódó bizonylatként kezelhetők. A minimum és maximum készletek kezelésével pedig pontos beszerzési terv készíthető. A beszállítói számlákat közvetlenül a raktárbevétből lehet rögzíteni, nem kell tételesen felvinni, csupán ellenőrizni.
 • Gyártó cégeknek is megoldást jelenthet, mert nem kell többé a gyártáshoz szükséges dokumentációt Excelben vagy Wordben szerkeszteni, a SMARTBooks Businessben minden szükséges dokumentum létrehozható, másolható, visszakereshető, szerkeszthető. A termékeknél és termékösszetevőknél is van lehetőség importra, nem kell egyesével rögzíteni őket.
 • Pénzügyesként biztos lehetsz benne, hogy a SMARTBooks-ban kiállított számlák mindegyike a kötelező adatszolgáltatásnak megfelelően jut el a NAV-hoz. A kiállítás után egy mozdulattal nyomtathatók, vagy küldhetők a vevőknek akár e-mailben is. A szállítói számlákat pedig automatikusan fogadja a program a NAV és/vagy a Számlázz.hu rendszeréből.
 • Az integrált könyvelés funkcióval pedig egy helyen követhetők az ügyviteli és a könyvviteli feladatok, így naprakészek lesznek a pénzügyi adatok.
 • Könyvelőként a leghatékonyabban tudsz együttműködni a vállalkozással, mert rendszeren belül azonnali kommunikáció zajlik a pénzügyi és a könyvelési nyilvántartásokban. Az előre paraméterezett kontírozási adatokkal akár napi több ezer bizonylat automatikusan könyvelésre kerül, és azonnal naprakész, pontos információk állnak rendelkezésre.

A sikeres beköltözést követően a munkafolyamatok leegyszerűsödnek, így több időtök marad arra, hogy a vállalkozás fejlődésén dolgozzatok.
A felhőalapú rendszernek köszönhetően külső raktár esetén vagy az otthoni munkavégzés során sem lesz fennakadás, a kollégák bárhonnan ugyanúgy tudják végezni a feladatukat.
Ráadásul, ha valahol elakadnátok, szívesen segítünk a használat során, kérdezhetsz tőlünk e-mailben és telefonon is.

Jó munkát kívánunk a SMARTBooks Businessben!

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Bemutató videó

Keresés

Facebook

Cimkék

Legfrissebb bejegyzések