SMARTBooks: tuti kis találkahely egy nehéz sorsú munkakapcsolatban

Ismerős a helyzet, amikor egy munkatársaddal hónapok óta halmozódó feszültséget egyetlen könnyed beszélgetés örökre felold? Lehet, hogy csak a megfelelő helyre volt szükség, ahol kényelmesen leülhettek egy kávé mellé. Előveszitek szépen a néhány apró beakadást, és máris helyére kerülnek a dolgok: a kávé végére tisztázódtak a félreértések, és mosolyogva sétáltok vissza dolgozni.

Ugyanilyen “titkos találkahelyet” fedezhettek fel magatoknak a távolról kapcsolódó, mégis fontos munkatársaddal, a könyvelőddel is! Ha fizikailag közös térben dolgoznátok, sokkal több lehetőség nyílna egy-egy spontán egyeztetésre. De ha a vállalkozásodban alkalmaztok is könyvelőt, akkor sem biztos, hogy a közös munkafolyamatok teljes flow-ban áramlanak. Hatványozottan igaz ez egy külső könyvelő estén! Rendre előkerülnek a “mikor küldöd már a számlákat?”, “nincs nálad valahol az a júniusi bizonylat?”, vagy “ezerszer kérdeztem már, hogy hogy állok az Áfával!” típusú problémák…

Stratégiai könyvelés – a szoftveres és az emberi oldal” című cikkünkben még egy HR-szakembert is bevontunk a fentihez hasonló problémák megoldásába!)

A SMARTBooks Könyvelés és Business egy olyan randihely a felhőben, ahol a könyvelő és a vállalkozó két külön bejáraton érkezhet meg a közös térbe. A mindkettőjük számára fontos ügyviteli adatokat azonnal megtalálják, és nem egymást, vagy más munkatársaikat vegzálják az információkért. Közösen használt rendszerük lehetőséget biztosít arra, hogy ugyanazokat a pénzügyi, értékesítési, készletkezelési folyamatokat ugyanabban a pillanatban lássák: valós időben követhetik nyomon a számlákhoz, kifizetésekhez, bizonylatokhoz tartozó minden információ áramlását.

Ahhoz, hogy a felületeket elkezdjék használni, mindketten létrehozhatják a rendszerben a céget, és máris megkapták a mini-ERP-t azaz leegyszerűsített vállalatirányítási rendszert, amivel vezetőként és könyvelőként is egyszerűbb és hatékonyabb munkát végezhetnek.

Hogy mit is tud pontosan ez a “digitális csapattag”?

Ahol az adatok összefutnak, a SMARTBooks rendszerének szépen olajozott gépezetében, részben a céged vezetői, munkatársai, részben pedig a könyvelő munkáját támogatva, mindez automatikusan lezajlik: 

 • a digitális számlakezelés
 • automatikus adatimportok
 • a napi feladatok kezelése és delegálása 
 • digitális dokumentumkezelés
 • NAV-álló számlázás
 • automatikus bizonylatrögzítés
 • a bizonylatokhoz kapcsolódó belső kommunikáció 
 • értékesítés támogatása ajánlatadástól számlázásig
 • beszerzési terv készítése
 • készletmozgás több raktárból, leltározás
 • belföldi szállítói számlák letöltése a NAV rendszeréből
 • ÁFA-bevallás és M-lap készítés
 • dimenziók szerinti könyvelés
 • sablonok segítségével készíthető vezetői riportok
 • tárgyi eszközök nyilvántartása és feladása a főkönyv felé

és még számos olyan extra funkció, amit könyvelőként kifejezetten értékelni fogsz (vállalkozóként viszont lehet, hogy nem is kell tudnod róla!)

Részletesebben a vállalkozóknak szóló “bejárat”, azaz a SMARTBooks Business funkcióiról itt olvass, ha könyvelő vagy, akkor pedig a SMARTBooks Könyvelésre kattints!

El tudod képzelni, hogy mennyi hibát küszöbölsz ki mindezzel? Hogy mennyi felesleges összezörrenést előzöl meg az okos automatizmusokkal? Hogy mennyi időt takarítasz meg havonta összesen saját és munkatársaid értékes munkaóráiból?

A mindezzel felszabaduló időben pedig még tényleg le is tudsz ugrani egy valódi találkahelyre, egy valódi kávét elszürcsölve munkatársaddal, könyvelőddel, mert így lesz harmonikus a (munka)kapcsolat. Kávézzatok egyet, a SMARTBooks ajánlásával! 🙂

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Bemutató videó

Keresés

Facebook

Cimkék

Legfrissebb bejegyzések