Számlázz.hu PARK – új találkozási pont a digitalizációval

2020 decembere izgalmas eredményeket hozott sokunk számára. Kezdünk lassan túllenni az évezred globálisan legnehezebb évén – talán nem túlzás ezt állítani, főleg úgy, hogy ez még csak az évezred huszadik éve volt… 🙂 Mindenesetre a COVID-járvány és az ebből következő hatalmas átalakulások mindannyiunk életére mély hatást gyakoroltak. Magánemberként és vállalkozóként is tapasztaljuk: nemcsak a gazdasági nehézségeket, de a felhőszolgáltatások intenzív térnyerését is. 

A digitalizációs hullám hatalmas sistergéssel tornyosul a fejünk fölé (már azoknak, akik valamiért még nincsenek felkészülve a váltásra), vagy épp lovagolunk rajta nagyon ügyesen (akik értik, érzik, és vállalják a vele járó átalakítások következményeit). Az olyan szolgáltatók, mint a SMARTBooks, szintén fokozottan érintve voltak a ‘20-as földrengésekben, és igyekeztünk úgy adni eszközöket a kezetekbe, hogy simán vegyétek az akadályokat. Mi is intenzív évet zárunk, és ebből a cunamiból most egy különleges projektről, a Számlázz.hu PARK-ról szeretnénk mesélni. 

Volt egyszer egy online számlázó. Már 16 éve szolgáltat ékegyszerű (de belül nagyon is okos) felhőszámlázást, mára vállalkozók százezreinek. Stratégiai partnerségükkel hoztuk létre 2019-ben a SMARTBooks könyvelőknek és vállalkozóknak szóló pénzügyi-ügyviteli ökoszisztémáját. A Számlázz.hu két további stratégiai partnerével (R!port Applications és Innonest) pedig egy olyan vállalkozói csoportot indítottunk a napokban, ahol kérdezhetsz tőlünk, kábé bármiről (is): 

  • pénzügyi és adminisztrációs szoftverekről, funkciókról, használatról, lehetőségekről,
  • digitalizációs stratégiáról,
  • okos számlázási automatizmusokról,
  • pénzügyi, jogi, HR, marketing és még számos egyéb irányvonalról, és ezek digitalizációs aspektusairól, melyeket az alapítók és a PARK meghívott szakértői dolgoznak fel hónapról hónapra.

Első PARK-cikk: az IT ára

A SMARTBooks első PARK-cikke egy nagyon kényes, és egyben életbevágó fontosságú témát feszeget: azt, hogy mennyit érdemes informatikára költeni. Schramm Károly cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy … de nem is lőjük le itt a “poént”, inkább olvasd el a PARK-ban! 🙂

Hogy látod, nálatok megtérül az IT-befektetés? 2020-ban másképp, mint bármikor korábban?

  • Ha kapcsolódnál a beszélgetésekhez, akkor örömmel látunk a PARK FB-csoportban!
  • Emellett bátran szörfölj a cikkek között, reméljük, hogy számos hasznos infóval segíthetünk téged is a digitalizáció (így már egyáltalán nem is rögös) útján!
  • Ha magáról a PARK-ról szeretnél többet megtudni, ide kattints!

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Bemutató videó

Keresés

Facebook

Cimkék

Legfrissebb bejegyzések