Újgenerációs számlaátadás

Amikor egy felhő alapú megoldás gyökeresen megváltoztatja a vállalkozás és a könyvelő közti kapcsolattartást

Ha az életünk részévé válik valami, akkor megszokjuk és fel sem tűnik, hogy használjuk. Sokunk jól ismeri a “jó öreg” Google Drive-ot, ami felhőben, másokkal megosztható módon tárol nekünk sok sok információt és ezzel fájlküldözgetést, saját tárhelyet spórol. Céges közegben találkozhatunk más hasonló megoldással is, sok vállalkozás azonban még egyáltalán nem használ ilyet, pedig a közös tárhelyek nagyságrendekkel megkönnyítik a napi közös munkát üzletágak, munkacsoportok, partnerek közt. Nemcsak az átadást magát gyorsítják fel szinte valós idejűre, de magát a személyes találkozást és utazgatást is mellőzhetővé teszik. A home office korszakban mondanunk sem kell, hogy mennyit könnyít az életünkön, de home office nélkül is – lássuk be – óriási érték.

És mi van, ha ezt a “tárhely” funkciót fokozzuk, még sokkal izgalmasabbá tesszük?

Létrehozunk a könyvelő és vállalkozás számára egy érintés- és egyeztetésmentes közös digitális teret a használt ügyviteli rendszeren belül úgy, hogy ne kelljen átlépni külön alkalmazásba. Elvárjuk, hogy „okos” legyen ez a „dokumentumtér” és ne csak tároljon, hanem támogassa a dokumentumok kezelését, feldolgozását. Így például menjen automatikus értesítés a. könyvelőnek, ha új dokumentum került feltöltésre és lehessen számlaképet is látni.

Tekerjük fel még jobban az elvárásokat!

Segítse a könyvelési munkát azzal, hogy a számlaképek megnyitásakor rögzíthetők legyenek a bizonylat adatai, és várjuk el tőle, hogy egy mozdulattal összekapcsolható legyen a NAV-tól automatikusan érkező számlaadat és a dokumentumtérbe feltöltött számlakép. No és persze álljon rendelkezésre 0-24 órában, a felhőben, biztonságosan!

A SMARTBooks ezekre mind gondolt, amikor megalkotta a felhőalapú DokuFree ingyenes szolgáltatását.

Az ingyenes dokumentumtár több relációban is érdekes

  • Amikor a könyvelő a könyvelt ügyfelével használja a dokumentumtárat, és mindkét oldal látja a feltöltött fájlokat. A könyvelő a feltöltést követően azonnal dolgozhat a számlákkal, dokumentumokkal.
  • Amikor cégen belül az egyes üzleti területek használják, ugyanezekkel a funkciókkal, házon belül.

A könyvelők szemüvegével nézve, amikor a könyvelő ügyfelével együtt használja a DokuFree-t, az elképesztően kényelmes mindkettőjüknek. Azzal, hogy a könyvelési bizonylatok folyamatosan és azonnal elérhetővé válnak, a könyvelő számára kiegyensúlyozottá válik a munkaterhelés, az adatfeldolgozási csúcsok kisimulnak, a megterhelő stressz eltűnik.

A könyvelt ügyfél számára pedig – akár Számlázz.hu partner, SMARTBooks Business felhasználó, vagy bármely más rendszer használója – minden esetben nagy segítség a szolgáltatás, amit úgy lehet elérni, ha a könyvelt vállalkozás SMARTBooks Business csomagra regisztrál.

Üzleti felhasználói székből nézve a cégek a SMARTBooks DokuFree funkciót / menüpontot díjmentesen használhatják a SMARTBooks-ot használó könyvelők ügyfeleként! Cégvezetőként elég regisztrálni a SMARTBooks Business csomagjára és 30 napig díjmentesen kipróbálhatják a rendszer összes funkcióját. Ha elérkezik a próbaidőszak vége és úgy döntenének, hogy nem hosszabbítják meg az előfizetést, akkor is nyert a cég egy tárhelyet, a DokuFree csomag marad, amit a könyvelővel közösen használhat. A könyvelőnek és a cég dolgozóinak is több ideje marad más fontos teendőkre.

Kigurult tehát a garázsból egy új “sportautó”, mely ingyenesen a rendelkezésedre áll! Beszállsz? 🙂

Biztosra vesszük, hogy a mindennapi munkában kézzel fogható, meghatározó hatékonyságot hoz neked, akár könyvelőként, akár vállalkozóként.

Figyeld írásainkat, mert hamarosan folytatjuk beszámolónkat az izgalmas DokuFree-ről! Itt tudsz még bővebben utánanézni, mit is tud a SMARTBooks DokuFree ingyenes szolgáltatás.

Ha kérdésed vagy visszajelzésed van a témával kapcsolatban, bátran küldd meg nekünk, várjuk őket köszönettel!

A bejegyzést megoszthatod a Facebookon, vagy elküldheted E-mailben, de akár ki is nyomtathatod.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
E.mail
Megosztás itt: print
Nyomtatás

Bemutató videó

Keresés

Facebook

Cimkék

Legfrissebb bejegyzések